Pages - Menu

17 Apr 2014

ခရမ္းခ်ဥ္သီးငရုတ္သီးခ်က္

ဒါကငါးပိမပါပဲ..ငရုတ္သီးေၿခာက္နဲ.ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို..အလြတ္ခ်က္တာေပါ့..
ကြ်န္ေတာ္တို.မိသားစုအၾကိဳက္ဆုံး..အရံပာင္းလ်ာလဲၿဖစ္ပါတယ္...။


ခရမ္းခ်ဥ္သီးငရုတ္သီးခ်က္
*****************

ၾကက္သြန္နီ........................၂ လုံး
ၾကက္သြန္ၿဖဴ.......................၇တက္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး........................ ၁၀လုံး
ငရုတ္သီးေၿခာက္ေတာင့္.......... ၂၀ ေတာင့္ခန္.
ဆီ......................................၃ ဇြန္း

ငရုတ္သီးေၿခာက္ေတာင့္ေတြကိုအညွာေၿခြၿပီးေရေႏြးစိမ္ထားပါ။

အနည္းငယ္ပြလာလွ်င္ၾကက္သြန္နီ၊ ၿဖဴ.၊ ငရုတ္သီးေၿခာက္ေတာင့္မ်ားကိ
ေရာၿပီးညွက္ေအာင္ေထာင္းပါ။

ခရမ္းခ်ဥ္သီးေတြကိုလည္းႏုပ္ႏုပ္စင္းပါ။

ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာ..ဆီ၊ နႏြင္းမွဳန္.အနည္းငယ္၊ အေရာင္တင္၊ ေထာင္းထား
ေသာအေရာ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ဆား၊ အခ်ိုမွဳန္.ထည့္ၿပီးေရအနည္းငယ္၀ိုက္ကာ
မီးေအးေအးမွာ...ဆီၿပန္ေအာင္ခ်က္ပါ။

ဆီမၿပန္ခင္..အဖုံးမဖြင့္ပါႏွင့္..။ငရုတ္သီးစိမ္းနံ.ရသြားတတ္သလို...ဆားကိုႏိူင္
ေအာင္ခတ္ေပးမွသာလွ်င္အရသာရိွတဲ့..ခရမ္းခ်ဥ္သီးငရုတ္သီးခ်က္ကိုရရိွမွာၿဖစ္ပါတယ္..။

မိမိႏွစ္သက္ရာတို.စရာနဲ.တြဲဖက္သုံးေဆာင္ပါ.။
 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More