ခရမ္းခ်ဥ္သီးငရုတ္သီးခ်က္
*****************
ၾကက္သြန္နီ................
ၾကက္သြန္ၿဖဴ...............
ခရမ္းခ်ဥ္သီး..............
ငရုတ္သီးေၿခာက္ေတာင့္......
ဆီ........................
ငရုတ္သီးေၿခာက္ေတာင့္ေတြကို
အနည္းငယ္ပြလာလွ်င္ၾကက္သြန္န
ေရာၿပီးညွက္ေအာင္ေထာင္းပါ။
ခရမ္းခ်ဥ္သီးေတြကိုလည္းႏုပ္
ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာ..ဆီ၊ နႏြင္းမွဳန္.အနည္းငယ္၊ အေရာင္တင္၊ ေထာင္းထား
ေသာအေရာ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ဆား၊ အခ်ိုမွဳန္.ထည့္ၿပီးေရအနည္း
မီးေအးေအးမွာ...ဆီၿပန္ေအာင္
ဆီမၿပန္ခင္..အဖုံးမဖြင့္ပါႏ
ေအာင္ခတ္ေပးမွသာလွ်င္အရသာရိ
မိမိႏွစ္သက္ရာတို.စရာနဲ.တြဲ