Pages - Menu

20 Dec 2012

မုန္လာဥနီ သံပရာေဖ်ာ္ရည္



ဒီတစ္ပတ္ေတာ့ ဗီတာမင္ေအ၊ ဘီနဲ႔ စီ ဓာတ္ေတြ အျပည့္အ၀ပါရွိၿပီး အရသာလည္းေကာင္း၊ က်န္းမာေရးနဲ႔လည္း ညီၫြတ္တဲ့ မုန္လာဥနီ ေဖ်ာ္ရည္လုပ္ ေသာက္ၾကမယ္။
ျပဳလုပ္နည္း
 အခြံႏႊာၿပီး ပါးပါးလွီးထားတဲ့ မုန္လာဥနီကို ေဖ်ာ္ရည္စက္ထဲ ထည့္ၿပီး ေရခဲ၊ ေရ အနည္းငယ္၊ သၾကားရည္တို႔နဲ႔ ေရာႀကိတ္ပါ။
ဥနီဖတ္ေတြ အကုန္ေၾကသြားၿပီဆိုရင္ ေသာက္မယ့္ဖန္ခြက္ထဲကို ထည့္လို႔ရပါၿပီ။
ၿပီးရင္ သံပရာရည္ အနည္းငယ္ထည့္ၿပီး ေရာေမႊလိုက္ပါ။
ဒါဆိုရင္ေတာ့ က်န္းမာေရးအတြက္ အထူးသင့္ေလ်ာ္ေကာင္းမြန္တဲ့ မုန္လာ ဥနီ ေဖ်ာ္ရည္ရပါၿပီ။
နာနတ္ေတာလမ္းနဲ႔ ကြ်န္းေတာလမ္းေထာင့္၊ ကမာရြတ္ၿမိဳ႔နယ္မွာ ဖြင့္လွစ္ထားတဲ့ ASAGIRI Sausage & Restaurant က ပ့ံပိုးေပးထားပါ တယ္။

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More