Pages - Menu

15 Apr 2014

ၾကက္ေၿခေထာက္ခ်ဥ္စပ္ပာင္းရည္

ခ်က္နည္းက..လြယ္ကူလြန္းလို. ပင္ပန္းမွာစိုးရိမ္ရတယ္...

ၾကက္ေၿခေထာက္......၁/၂ ကီလို
စပါးလင္..................၂ ပင္
ခ်င္း........................၁ တက္
ပဒဲေကာ..................၁ တက္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး............. ၂လုံး (၈စိတ္)
ၾကက္သြန္နီ..............၁ လုံး (၈စိတ္)
ရွမ္းနံနံ.................... ၅ပင္
နံနံပင္.....................အနည္းငယ္
သံပုရာသီး...............၁ လုံး
ငရုတ္သီးစိမ္း...........၅ ေတာင့္ (ဓါးၿပားရိုက္)


ၾကက္ေၿခေထာက္ေတြကိုေရေဆးသန္.စင္ၿပီး..အိုးတစ္လုံးမွာခ်င္းတစ္တက္ကိုရိုက္ၿပားၿပီးဆား၊ ပာင္းခတ္မွဳန္.အနည္းငယ္တို.နွင့္ၿပဳတ္ပါ.....။

ထြက္လာေသာအၿမွဳပ္မ်ားနွင့္အညစ္အေၾကးတို.ကိုစစ္ထုတ္ပါ...။

မီးအရိွန္ကိုေလ်ွာ့ခ်ၿပီး..တစ္ပြက္ဆူၿဖင့္ နာရီ၀က္ခန္.ၿပဳတ္ပါ...

ၾကက္ေၿခေထာက္မ်ားအေတာ္သင့္ႏွဴးလာလွ်င္..ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ားေပါင္းထည့္
ၿပီးသံပုရာရည္၊ ငါးငံၿပာရည္၊ပာင္းခတ္မွဳန္.တို.ႏွင့္အရသာသြင္းၿပီးတစ္ပြက္ၿပန္ဆူ
ေအာင္တည္ၿပီးရင္ေတာ့..နံနံပင္ေလးခတ္သုံးေဆာင္ပါ...။

ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More