ၾကက္ေၿခေထာက္......၁/၂ ကီလို
စပါးလင္..................၂
ခ်င္း.....................
ပဒဲေကာ..................၁ တက္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး............. ၂လုံး (၈စိတ္)
ၾကက္သြန္နီ..............၁ လုံး (၈စိတ္)
ရွမ္းနံနံ.................
နံနံပင္...................
သံပုရာသီး...............၁ လုံး
ငရုတ္သီးစိမ္း...........၅ ေတာင့္ (ဓါးၿပားရိုက္)
ၾကက္ေၿခေထာက္ေတြကိုေရေဆးသန္
ထြက္လာေသာအၿမွဳပ္မ်ားနွင့္အ
မီးအရိွန္ကိုေလ်ွာ့ခ်ၿပီး..
ၾကက္ေၿခေထာက္မ်ားအေတာ္သင့္ႏ
ၿပီးသံပုရာရည္၊ ငါးငံၿပာရည္၊ပာင္းခတ္မွဳန္.
ေအာင္တည္ၿပီးရင္ေတာ့..နံနံပ
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား