ဒီအာလူးေၾကာ္က..ဘာမွကိုထည့္ဖို.မလိုအပ္တာပါ...။
အာလူး.................၅ လုံး
ဆား + ဟင္းခတ္မွဳန္. + နႏြင္း....အနည္းငယ္စီ
အာလူးကို အခြံခြာ ၊ မထူမပါးေလးလွီးၿပီး..ေရေဆးစစ္ထားပါ။
နႏြင္းမွဳန္.အနည္းငယ္နဲ.အတူ ေရာနယ္ပါ။
ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာဆီအနည္းငယ္ကိုအပူေပးၿပီး..(သာမန္မီးအပူခ်ိန္မွာ)ထည့္
ေၾကာ္လိုက္ပါ ။ ေခတၱ အဖုံးဖုံထားေပးပါ။
၂ မိနစ္ေလာက္ၾကာမွ..အာလူးေတြကို ဟိုဖက္..ဒီဖက္လွည့္ေပးပါ။
ထိုအခ်ိန္မွ..ဆားနဲ.ဟင္းခတ္မွဳန္.ကိုအရသာသြင္းပါ (ပထမကတည္းကေရာနယ္ရင္..အိုကပ္ေနတတ္ပါတယ္ )
ႏွစ္သက္ပါက..ငရုတ္ေကာင္းမွဳန္.ေလးၿဖဴ း ၿပီးသုံးေဆာင္ႏိူင္ပါတယ္။