Pages - Menu

24 Mar 2013

ပဲ ၾကာဇံ သုုတ္


ပဲ ၾကာ ဇံ သုုတ္ရန္ လုုိ အပ္တဲ့ပစၥည္းမ်ား
 
ပဲၾကာဇံ အေျခာက္ အထုုပ္ၾကီး တဝက္
ၾကက္သြန္နီ ဥ ႏွစ္ လုုံး
ပုုဇြန္ ၃၀၀ဂရမ္(ပုုဇြန္ ကုုိ ေခါင္းျဖုုတ္ သန့္ေအာင္ လုုပ္ျပီး အခြံ နဲ ့အုုိးထဲမွာေလ်ာ္ထားပါမည္
ၾကက္သြန္မိတ္ ၃ပင္
ငရုုတ္သီး စိမ္း ၄ ၅ ေထာင့္
သံပုုရာသီး တဝက္
ငံျပာရည္ အနည္းငယ္
သၾကား အနည္းငယ္
Chili garlic sauce အနည္းငယ္

ပုုံပါအတုုိင္း ပုုဇြန္ ေလ်ာ္ျပီးသာမ်ားကုုိ အခြံခြာထားပါ ၾကက္သြန္မိတ္ ၾကက္သြန္တုုိ ့ကိုု လွီးထားပါ။

ၾကာဇံ ကုုိ ... ေရစိမ္ထားပါ။
 ေပ်ာ့လာ သည္အထိ ေပ်ာ့လာလ်င္ မီးဖုုိ ေပၚတြင္ တင္ လုုိက္ျပီး စားလုုိ ့ရတဲ့  အထိ တည္လုုိက္ပါ။

ျပီး လ်င္ .. ဇကာနဲ ့စစ္ပါ
 အၾကာၾကီးမစစ္ပါနဲ ့ေရ နဲနဲက်န္လ်င္ သုုတ္လုုိ ့ပုုိေကာင္းလုုိ ့ပါ။
 
 ၾကာဇံ ရလ်င္ ပုုဇြန္ ၾကက္သြန္ သံပုုရာသီး အသားမွုုန္ ့ သၾကား ငံျပာရည္ 
chili garlic sauce တုုိ ့နဲ ့နယ္ ျပီး ရင္ စားေကာင္းတဲ့ ပဲ ၾကာဇံ သုုတ္ေလး ရပါျပီ။

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More