Pages - Menu

18 Oct 2013

သခြားခ်ဥ္သုပ္

ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
.....................
• သခြားသီးအႀကီး - ၁ လံုး
(အူတိုင္ခ်န္ၿပီး ျခစ္ထားေပးပါ)
• ၾကက္သြန္နီအေသး - တစ္ဥ
• ေျမပဲဆံေထာင္းၿပီးသား - စားပြဲဇြန္း ၂ ဇြန္း
• ဆီခ်က္ - စားပြဲဇြန္း ၁ ဇြန္း
• ဆား - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တစ္၀က္
• ႏွမ္း - အနည္းငယ္

ခ်က္နည္း
................
၁။ သခြားသီးျခစ္ၿပီးသားမ်ားကို ဇလံု တစ္ခုထဲတြင္
ေရအျပည့္ထည့္ ကာစိမ္ပါ။ ရွလကာရည္
စားပြဲဇြန္း ၃ ဇြန္းခန္႔ထည့္ေမႊကာ ၂ နာရီ ခန္႔ၾကာေအာင္ထားေပးပါ။

၂။ (၂)နာရီ ၾကာလွ်င္ေရစစ္ကာ၊ ၾကက္သြန္နီပါးပါးလွီးထည့္၊
ဆား၊ ေျမပဲဆံ၊ ဆီခ်က္မ်ားထည့္ကာ သမေအာင္ေမႊပါ။

၃။ ႏွမ္းျဖဴးကာ သံုးေဆာင္ပါ။

......................
Evy's Kitchen
......................
http://evyfoodlover.com/

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More