Pages - Menu

18 Oct 2013

မုန္႔လက္ေကာက္


ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
.......................
• ေကာက္ညႇင္းဆန္ - စားပြဲဇြန္း ၁၀ ဇြန္း
• ႐ိုး႐ိုးဆန္မႈန္႔ - စားပြဲဇြန္း ၁ ဇြန္း
• ေရ - စားပြဲဇြန္း ၅ ဇြန္း
• ဆိုဒါမႈန္႔ - ပါ႐ံုမွ်
• ပ်စ္ေအာင္က်ဳိထားေသာ - ထန္းလ်က္

ေၾကာ္နည္း
...............
၁။ အားလံုးကိုေရာေမႊၿပီး မုန္႔သားနပ္ေအာင္ နာရီ၀က္ခန္႔ထားပါ။
၂။ မုန္႔သားအနည္းငယ္ကိုယူကာ အကြင္းေလးျဖစ္ေအာင္လုပ္ၿပီး ဆီမ်ားမ်ားႏွင့္ ေၾကာ္ေပးပါ။
၃။ မီးနည္းနည္းႏွင့္ ၾကြပ္ေနေအာင္ ေၾကာ္ရပါမယ္။
၄။ က်န္မုန္႔သားမ်ားကိုလည္း ထိုနည္းအတိုင္း ဆက္လုပ္သြားပါ။
၅။ ထန္းလ်က္ရည္ဆမ္းကာ သံုးေဆာင္ႏိုင္ပါၿပီ။

......................
Evy's Kitchen
......................
http://evyfoodlover.com/

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More