ေရႊပဲရြက္...........၂ စည္း
ၾကက္သြန္နီ........၂ လုံး
ခရမ္းခ်ဥ္သီး........၁ လုံး
ၾကက္သြန္ၿဖဴ.......၃ တက္
ေၿမပဲေထာင္း.......၃ဇြန္း (ထမင္းစားဇြန္း)
ႏွမ္းေလွာ္...........၁ ဇြန္း(........။........)
ဆား.................၁ ဇြန္း( လက္ဖက္ရည္ဇြန္း)
ပာင္းခတ္မွဳန္. .....ပါသည္ဆိုရုံ
သံပုရာသီး..........၂ စိတ္
ပဲရြက္ေတြကို ႏုတဲ့အပိုင္းေလးေတြသာ သင္ယူေရေဆးၿပီးစစ္ထားပါ။
ၾကက္သြန္နီ ၁လုံးကိုပါးပါးလွီးၿပီး..ၾကက္သြန္ၿဖဴနဲ.အတူေရာၿပီးဆီသတ္ပါ။
ေၿမပဲေတြကိုလည္းမညွက္တညွက္ေလးေထာင္းပါ။
ေနာက္ထပ္က်န္တဲ့ၾကက္သြန္နီ ၁လုံးကိုပါးပါးလွီးေရေဆးပါ။ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို
လည္းပါးပါးလွီးပါ။
ဇလုံတစ္ခုထဲမွာ ေရႊပဲရြက္၊ ၾကက္သြန္နီ ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၊ ေၿမပဲေထာင္း ၊ ဆား၊ ဟင္းခတ္မွဳန္.၊ သံပုရာရည္ေလးညွစ္ၿပီး..ခပ္ဖြဖြေလးနယ္ေပးပါ။
ႏွမ္းေလွာ္ေလးေတြၿဖဴးအလွဆင္ၿပီးရင္..ခ်ိဳဆိမ့္တဲ့ေရႊပဲရြက္သားသတ္လြတ္
သုပ္ေလးသုံးေဆာင္ပါ။
ခရမ္းခ်ဥ္သီး........၁ လုံး
ၾကက္သြန္ၿဖဴ.......၃ တက္
ေၿမပဲေထာင္း.......၃ဇြန္း (ထမင္းစားဇြန္း)
ႏွမ္းေလွာ္...........၁ ဇြန္း(........။........)
ဆား.................၁ ဇြန္း( လက္ဖက္ရည္ဇြန္း)
ပာင္းခတ္မွဳန္. .....ပါသည္ဆိုရုံ
သံပုရာသီး..........၂ စိတ္
ပဲရြက္ေတြကို ႏုတဲ့အပိုင္းေလးေတြသာ သင္ယူေရေဆးၿပီးစစ္ထားပါ။
ၾကက္သြန္နီ ၁လုံးကိုပါးပါးလွီးၿပီး..ၾကက္သြန္ၿဖဴနဲ.အတူေရာၿပီးဆီသတ္ပါ။
ေၿမပဲေတြကိုလည္းမညွက္တညွက္ေလးေထာင္းပါ။
ေနာက္ထပ္က်န္တဲ့ၾကက္သြန္နီ ၁လုံးကိုပါးပါးလွီးေရေဆးပါ။ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို
လည္းပါးပါးလွီးပါ။
ဇလုံတစ္ခုထဲမွာ ေရႊပဲရြက္၊ ၾကက္သြန္နီ ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၊ ေၿမပဲေထာင္း ၊ ဆား၊ ဟင္းခတ္မွဳန္.၊ သံပုရာရည္ေလးညွစ္ၿပီး..ခပ္ဖြဖြေလးနယ္ေပးပါ။
ႏွမ္းေလွာ္ေလးေတြၿဖဴးအလွဆင္ၿပီးရင္..ခ်ိဳဆိမ့္တဲ့ေရႊပဲရြက္သားသတ္လြတ္
သုပ္ေလးသုံးေဆာင္ပါ။