Pages - Menu

30 Jan 2014

ငါးေသးေသးေလးမ်ားအၾကြပ္ေၾကာ္

ဒီငါးေၾကာ္မွာ...ဘာငါးကိုေၾကာ္ပါမယ္ဆိုတာေၿပာရခက္ခဲပါတယ္..။

ၿမန္မာၿပည္မွာေတာ့..ငါးသလဲထိုး..ငါးသစ္တုံး..အၿပင္ ေငြမွင္ေရာင္ငါးအေသး
စားမ်ိဳးေလးေတြ...ေပါပါတယ္...ကြ်န္ေတာ္က..ထိုင္းမွာ white bith လို.ေခၚ
တဲ့ ေငြေရာင္ငါးေသးေသးေလးေတြေၾကာ္ပါတယ္...။

အခ်ိန္အဆမရိွပဲ...ငါးေတြကိုေရေဆး..သန္.စင္လိုက္ပါတယ္...။

ၿပီးေတာ့..ဆား ၊ ဟင္းခတ္မွဳန္. ၊ သံပုရာသီး တစ္စိတ္ ၊ ငရုတ္ေကာင္းမွဳန္.အနည္းငယ္ၿဖဴးၿပီး..၁၀ မိနစ္ခန္. ႏွပ္ထားလိုက္ပါတယ္။

ေၾကာ္ခါနီးၿပီဆိုရင္....ႏွပ္ထားတဲ့အရည္ေတြ..အားလုံးစစ္ထုတ္လိုက္ပါတယ္။

ေရႊလိပ္ၿပာအေၾကာ္မွဳန္.( သို.) ဂ်ဳံ မွဳန္. မ်ားမ်ား မွာ ငါးေတြကို လူးၿပီး..
ဆီမ်ားမ်ားမွာေရႊအိုေရာင္ေလးရေအာင္ေၾကာ္ပါတယ္...။

ဒီလိုအရသာႏွပ္ထားၿပီး..အေၾကာ္မွဳန္.လူးကပ္ေၾကာ္တာဟာ အရသာလည္း
မပ်က္ၿပယ္ေစပဲ..ဆီေပါက္ၿခင္းအႏၱရာယ္မွလည္းကင္းေ၀းပါတယ္..။

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More