ပုန္းရည္ၾကီးအစို.........၇ က်ပ္သားခန္.
ၾကက္သြန္နီ..............၂ လုံး
ငရုတ္သီးစိမ္း............၅ ေတာင့္
ပုစြန္ေၿခာက္.............၂ ဇြန္း ( ထမင္းစား )
ဆီ.........................၄ ဇြန္း(.........။......)
ဆား + ဟင္းခတ္မွဳန္...အနည္းငယ္စီ
ၾကက္သြန္နီေတြကိုပါးပါးလွီး..ေရေဆးၿပီးစစ္ထားပါ( ေရေဆးခ်ိန္မွာ အလြန္အကြ်ံ မနယ္ပါႏွင့္ ..ညီးနံ.ထြက္ရင္စားမေကာင္းေတာ့ပါဘူး..)
ဇလုံတစ္လုံးမွာ...ဆီ ၊ ဆား၊ ဟင္းခတ္မွဳန္. ၊ ပုန္းရည္ၾကီးေတြကိုထည့္ၿပီးအရင္နယ္လိုက္ပါ။
ေပ်ာ၀င္သြားတဲ့အႏွစ္လိုၿဖစ္ၿပီဆိုမွ..ၾကက္သြန္နီပါးပါးလွီးနဲ. ငရုတ္သီးစိမ္း
ေတြထည့္ၿပီးဖြဖြေလးနယ္ပါ။
ပုစြန္ေၿခာက္ေလးၿဖဴးၿပီးသုံးေဆာင္ပါ။
ပုန္းရည္ၾကီးအစိုမွာ ဇီးကြက္တံဆိပ္ကေကာင္းပါတယ္..ကြ်န္ေတာ္ကအစိုမရ
လို အေၿခာက္ကိုေရေဖ်ာ္ၿပီးသုပ္တဲ့အတြက္ေၾကာင့္..ပုံကို Google Search
မွကူးယူေဖာ္ၿပပါတယ္..။
မူရင္းဓါတ္ပုံပိုင္ရွင္ကိုေလးစားစြာအသိအမွတ္ၿပဳပါေၾကာင္း..။
ငရုတ္သီးစိမ္း............၅ ေတာင့္
ပုစြန္ေၿခာက္.............၂ ဇြန္း ( ထမင္းစား )
ဆီ.........................၄ ဇြန္း(.........။......)
ဆား + ဟင္းခတ္မွဳန္...အနည္းငယ္စီ
ၾကက္သြန္နီေတြကိုပါးပါးလွီး..ေရေဆးၿပီးစစ္ထားပါ( ေရေဆးခ်ိန္မွာ အလြန္အကြ်ံ မနယ္ပါႏွင့္ ..ညီးနံ.ထြက္ရင္စားမေကာင္းေတာ့ပါဘူး..)
ဇလုံတစ္လုံးမွာ...ဆီ ၊ ဆား၊ ဟင္းခတ္မွဳန္. ၊ ပုန္းရည္ၾကီးေတြကိုထည့္ၿပီးအရင္နယ္လိုက္ပါ။
ေပ်ာ၀င္သြားတဲ့အႏွစ္လိုၿဖစ္ၿပီဆိုမွ..ၾကက္သြန္နီပါးပါးလွီးနဲ. ငရုတ္သီးစိမ္း
ေတြထည့္ၿပီးဖြဖြေလးနယ္ပါ။
ပုစြန္ေၿခာက္ေလးၿဖဴးၿပီးသုံးေဆာင္ပါ။
ပုန္းရည္ၾကီးအစိုမွာ ဇီးကြက္တံဆိပ္ကေကာင္းပါတယ္..ကြ်န္ေတာ္ကအစိုမရ
လို အေၿခာက္ကိုေရေဖ်ာ္ၿပီးသုပ္တဲ့အတြက္ေၾကာင့္..ပုံကို Google Search
မွကူးယူေဖာ္ၿပပါတယ္..။
မူရင္းဓါတ္ပုံပိုင္ရွင္ကိုေလးစားစြာအသိအမွတ္ၿပဳပါေၾကာင္း..။