ဒန္.သလြန္ရြက္နဲ.ဖရုံႏုဟင္းခ်ိဳ
*******************
ေရ........................
ပုစြန္ေၿခာက္............၁ ဇြန္း( ထမင္းစားဇြန္း)
ၾကက္သြန္ၿဖဴ...........၂ တက္
ဒန္.သလြန္ရြက္........၂ စည္း
ဖရုႏုႏု...................
ဆား......................၂
ဟင္းခတ္မွဳန္. ..........၁ ဇြန္း(.............။......
ငရုတ္ေကာင္းမွဳန္.......သင္
ၾကက္သြန္ၿဖဴနဲ.ပုစြန္ေၿခာက္
ထဲမွာ ေရနဲ.အတူစတင္အပူေပးပါ (အဖုံးပိတ္ထားပါ )
ဒန္.သလြန္ရြက္ကိုမသင္ခင္..အ
အနည္းအမ်ားဆုံးရွဳံးတတ္ပါသည
ေရဆူလာၿပီဆိုဆား၊ ဟင္းခတ္မွဳန္.တို.ႏွင့္အရသာ
မ်ားထည့္ေပါင္းပါ။ (အဖုံးပိတ္ထားပါ )
စားသုံးေတာ့မယ္ဆိုမွ..ဒန္.သ
ေပးပါ ( ၾကိဳတင္ထည့္ (သို.) ထည့္ၿပီးအဖုံးပိတ္ထားမယ္ဆို
၀ါသြားလို.ၾကည့္မေကာင္းေတာ့