Pages - Menu

17 Apr 2014

ဒန္.သလြန္ရြက္နဲ.ဖရုံႏုဟင္းခ်ိဳ

 
ဒန္.သလြန္ရြက္နဲ.ဖရုံႏုဟင္းခ်ိဳ
*******************



ေရ........................၁ လီတာခြဲ
ပုစြန္ေၿခာက္............၁ ဇြန္း( ထမင္းစားဇြန္း)
ၾကက္သြန္ၿဖဴ...........၂ တက္
ဒန္.သလြန္ရြက္........၂ စည္း
ဖရုႏုႏု....................၃ လုံး( ၆-၈ စိတ္)
ဆား......................၂ ဇြန္း( လက္ဖက္ရည္ဇြန္း)
ဟင္းခတ္မွဳန္. ..........၁ ဇြန္း(.............။.........)
ငရုတ္ေကာင္းမွဳန္.......သင့္ရုံ

ၾကက္သြန္ၿဖဴနဲ.ပုစြန္ေၿခာက္ကိုခပ္ၾကမ္းၾကမ္းေလးေထာင္းၿပီး..ခ်က္မယ့္အိုး
ထဲမွာ ေရနဲ.အတူစတင္အပူေပးပါ (အဖုံးပိတ္ထားပါ )

ဒန္.သလြန္ရြက္ကိုမသင္ခင္..အခက္လိုက္ေရစင္စင္ေဆးပါ( သင္ၿပီးမွေဆးရင္
အနည္းအမ်ားဆုံးရွဳံးတတ္ပါသည္)

ေရဆူလာၿပီဆိုဆား၊ ဟင္းခတ္မွဳန္.တို.ႏွင့္အရသာသြင္းကာ...ဖရုံးသီးႏုႏုေလး
မ်ားထည့္ေပါင္းပါ။ (အဖုံးပိတ္ထားပါ )

စားသုံးေတာ့မယ္ဆိုမွ..ဒန္.သလြန္ရြက္ကိုခပ္ၿပီးငရုတ္ေကာင္းမွဳန္.ေလးၿဖဴး
ေပးပါ ( ၾကိဳတင္ထည့္ (သို.) ထည့္ၿပီးအဖုံးပိတ္ထားမယ္ဆိုရင္..အရြက္ေတြ
၀ါသြားလို.ၾကည့္မေကာင္းေတာ့ပါဘူး..)
 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More