ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
အသားၿပဳတ္ဟင္းရည္ၾကည္......
ပုစြန္
ၿပည္ၾကီးငါး
ငါးအသားလႊာ
ငါးဖယ္လုံး
ပဲၿပား
ေကာက္ရိုးမွိဳ
အရြက္စိမ္းတစ္မ်ိဳး
ငရုတ္ေကာင္း
တရုတ္နံနံ+ ၾကက္သြန္ၿမိတ္
အသားၿပဳတ္ဟင္းရည္ၾကည္ကို ၾကည္လင္ေနေအာင္ၿပဳတ္ထားပါတယ
ပုစြန္နဲ ပါ၀င္ပင္လယ္စာေတြကို အရံသင့္ၿပင္ဆင္ထားပါတယ္..။
အိုးတစ္လုံးမွာဟင္းရည္ၾကည္က
၊ဟင္းခတ္မွဳ န္. ၊ငရုတ္ေကာင္း( ၁ဇြန္း ထမင္းစားဇြန္း) တို.နဲ.အရသာသြင္းပါတယ္။
ၾကက္သြန္ၿဖဴ ၂ တက္နဲ ငရုတ္သီးစိမ္း(၅) ေတာင့္ခန္.ကိုဓါးၿပားရိုက္ထ
ဆူလာၿပီဆိုတာနဲ. ပင္လယ္စာေတြကိုထည့္ၿပီး..သံ
ထို.ေနာက္ ပဲၿပားတုံးေလးေတြနဲ.ေကာက္ရိ
လိုက္ပ
မွတ္ခ်က္ ။ ခ်က္ၿပဳတ္ၿပတဲ့ပုံစံကိုတိုက
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား