***********
ၾကက္ရင္ပုံသား............. ........၂၀၀ ဂရမ္
ေကာက္ရိုးမွိဳ............. ............၁၀၀ ဂရမ္( သန္.စင္ၿပီး၂ စိတ္(သို.) ၄စိတ္
ၾကက္ၿပဳတ္ရည္.............. ........၂ ခြက္ (လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္)
ပဒဲေကာပါးပါးလီွး.......... ..........၄- ၅ ခ်ပ္
စပါးလင္................... ........... ၃ ေခ်ာင္း (အၿဖဴေရာင္အပိုင္းသာ)
၁လက္မအရြယ္ခပ္ေစာင္းေစာင္းလ ွီးပါ )
ေတာေရွာက္ခါးရြက္.......... ........၄ ၇ြက္ ( အေၾကာမ်ားမပါေအာင္စုတ္ၿဖဲပါ )
သံပုရာရည္................. ............၁ ဇြန္း
ငါးငံၿပာရည္............... ..............၁ ဇြန္း
သၾကား..................... ..............၁ ဇြန္း
ၾကက္သြန္နီေသးေသး.......... .......၂ လုံး(၄စိတ္ခြဲ )
နံနံပင္................... ..................အလွဆင္ရန ္
ၾကက္ၿပဳတ္ရည္ကိုဆူေအာင္အပူေ ပးပါ..ထို.ေနာက္အုန္းႏိူ.ေပ ါင္းထည့္ၿပီး
စပါးလင္၊ ပဒဲေကာ၊ ေတာေရွာက္ခါးရြက္ ၊ ၾကက္သားတို.ေပါင္းထည့္ပါ။
ခ်ိဳ၊ခ်ဥ္၊ငံရေအာင္အရသာသြင္ းပါ..။
ဆူပြက္လာလွ်င္ ၾကက္သြန္နီ ၊မွိဳ တို.ပါင္းထည့္ၿပီး..ငရုတ္သီ းေတာင့္နီ၊ နံနံပင္တို.ၿဖင့္အလွဆက္ကာ.. ခ်က္ခ်င္းသုံးေဆာင္ပါ။
ပါ၀င္ပစၥည္းစုံလွ်င္အခ်ိန္( ၇) မိနစ္ထက္ပိုၿပီးမလိုအပ္ပါဘူ း..။
ၾကက္ရင္ပုံသား.............
ေကာက္ရိုးမွိဳ.............
ၾကက္ၿပဳတ္ရည္..............
ပဒဲေကာပါးပါးလီွး..........
စပါးလင္...................
၁လက္မအရြယ္ခပ္ေစာင္းေစာင္းလ
ေတာေရွာက္ခါးရြက္..........
သံပုရာရည္.................
ငါးငံၿပာရည္...............
သၾကား.....................
ၾကက္သြန္နီေသးေသး..........
နံနံပင္...................
ၾကက္ၿပဳတ္ရည္ကိုဆူေအာင္အပူေ
စပါးလင္၊ ပဒဲေကာ၊ ေတာေရွာက္ခါးရြက္ ၊ ၾကက္သားတို.ေပါင္းထည့္ပါ။
ခ်ိဳ၊ခ်ဥ္၊ငံရေအာင္အရသာသြင္
ဆူပြက္လာလွ်င္ ၾကက္သြန္နီ ၊မွိဳ တို.ပါင္းထည့္ၿပီး..ငရုတ္သီ
ပါ၀င္ပစၥည္းစုံလွ်င္အခ်ိန္(