ပုစြန္အေကာင္ေသး..........၂၀ ေကာင္ခန္.
ပန္းစိမ္းေသးေသး.............၁ ပြင့္
ၾကက္သြန္ၿဖဴ ...................၃ တက္
ႏွမ္းဆီ...........................ဇြန္း၀က္ခန္.
ခရုဆီ
႔ဲငံၿပာရည္အၾကည္
ဆား
ဟင္းခတ္မွဳန္.
ပုစြန္ေတြကို အၿမီးခ်န္ထားၿပီး ေခါင္းခ်ိ ဳ း အခြံခြါပါ။
ပန္းစိန္းေတြကိုလည္းသင့္ေတာ္သလို လွီးၿဖတ္ ၊ ေရေဆးသန္.စင္ထားပါ။
ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာဆီအနည္းငယ္ေလးကိုအပူေပးၿပီးပုစြန္ေတြကိုအိုးကင္းပူ
တိုက္ကာဆယ္ထုတ္ထားပါ။
ႏွမ္းဆီႏွင့္ၾကက္သြန္ၿဖဴ အေရာကို အပူေပးၿပီးေမႊးလာလွ်င္ ပန္းစိမ္းေတြထည့္
ေၾကာ္ပါ ၊ ေခတၱအဖုံးအုပ္ထားေပးပါ ( ႏွဴ းအိရန္ႏွင့္စိမ္းနံ.ေပ်ာက္ရန္)
ဆား၊ ဟင္းခတ္မွဳန္ . ၊ ခရုဆီ ၊ ပဲငံၿပာရည္အၾကည္တို.ၿဖင့္အရသာသြင္းပါ။
ငရုတ္ေကာင္းေလးၿဖဴ း ၿပီးသုံးေဆာင္ၽႏိူင္ပါသည္..။
ၾကက္သြန္ၿဖဴ ...................၃ တက္
ႏွမ္းဆီ...........................ဇြန္း၀က္ခန္.
ခရုဆီ
႔ဲငံၿပာရည္အၾကည္
ဆား
ဟင္းခတ္မွဳန္.
ပုစြန္ေတြကို အၿမီးခ်န္ထားၿပီး ေခါင္းခ်ိ ဳ း အခြံခြါပါ။
ပန္းစိန္းေတြကိုလည္းသင့္ေတာ္သလို လွီးၿဖတ္ ၊ ေရေဆးသန္.စင္ထားပါ။
ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာဆီအနည္းငယ္ေလးကိုအပူေပးၿပီးပုစြန္ေတြကိုအိုးကင္းပူ
တိုက္ကာဆယ္ထုတ္ထားပါ။
ႏွမ္းဆီႏွင့္ၾကက္သြန္ၿဖဴ အေရာကို အပူေပးၿပီးေမႊးလာလွ်င္ ပန္းစိမ္းေတြထည့္
ေၾကာ္ပါ ၊ ေခတၱအဖုံးအုပ္ထားေပးပါ ( ႏွဴ းအိရန္ႏွင့္စိမ္းနံ.ေပ်ာက္ရန္)
ဆား၊ ဟင္းခတ္မွဳန္ . ၊ ခရုဆီ ၊ ပဲငံၿပာရည္အၾကည္တို.ၿဖင့္အရသာသြင္းပါ။
ငရုတ္ေကာင္းေလးၿဖဴ း ၿပီးသုံးေဆာင္ၽႏိူင္ပါသည္..။