Pages - Menu

20 May 2014

ခရမ္းခ် ဥ္သီးငါးပိပန္ေထြေဖ်ာ္

ငါးပိ...............၁ ဇြန္း( ထမင္းစားဇြန္း)
ခရမ္းခ် ဥ္သီး....၃ လုံး( ၾကီးၾကီး၊ မွည့္မွည့္ )
ငရုတ္သီးစိမ္း....၁၅ ေတာင့္ခန္.
ၾကက္သြန္ၿဖဴ .....၇ တက္

ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို ဇကာခံၿပီးမီးဖိုေပၚကင္(သို.) ေရအနည္းငယ္နဲ.ႏွဴ းေအာင္ၿပဳတ္
ပါ( မီးဖုတ္ၿခင္းကပိုေမႊးပါသည္)

ေရေအးစိမ္ ၊အေအးခံကာ ၊အခြံေတြႏႊာထားပါ။

ၾကက္သြန္ၿဖဴ ၊ ငရုတ္သီးစိမ္းကိုေရာၿပီးေလွာ္ပါ။

ငါးပိကို ဇြန္းၿပားေလးမွာကပ္ၿပီးမီးကင္ပါ။

ေရာေလွာ္ထားေသာငရုတ္သီး၊ၾကက္သြန္ၿဖဴ အေရာကိုစတင္ၿပီးညွက္ေအာင္
ေထာင္းပါ။

မီးဖုတ္ထားေသာငါးပိကိုေရာထည့္ၾကိတ္ေခ် ေပးပါ။ ႏွံ.သြားၿပီဆိုရင္ ၿပဳတ္ထား
ေသာ (သို.) မီးကင္ထားေသာ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေတြ ထည့္ကာဖိေခ် ေပးပါ။

ဆား+ ဟင္းခတ္မွဳန္.တို.ႏွင့္အရသာသြင္းပါ။

ၾကက္သြန္ၿမိတ္+နံနံပင္ပါးပါးလွီးကာ( ႏွစ္သက္ရင္) ၿဖဴ းေပးႏိူင္ပါတယ္..။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More