Pages - Menu

20 May 2014

ပုစြန္ႏွင့္ခ၀ဲသီးေၾကာ္


ပုစြန္အေကာင္ေသး..........၂၀ ေကာင္ခန္.
ခ၀ဲသီး...........................၃ ေတာင့္
ၾကက္သြန္နီေသးေသး........၁ လုံး
ၾကက္သြန္ၿဖဴ ...................၃ တက္
ပဲငံၿပာရည္အၾကည္
ဆား
ဟင္းခတ္မွဳန္.

ပုစြန္ေတြကို ေခါင္းခ်ိ ဳ း အခြံခြါပါ။
ခ၀ဲသီးေတြကိုလည္းအခြံခြါ ေရေဆးသန္.စင္ၿပီးသင့္ေတာ္သလို လွီးၿဖတ္ ထားပါ
ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာဆီအနည္းငယ္ေလးကိုအပူေပးၿပီးပုစြန္ေတြကိုအိုးကင္းပူ
တိုက္ကာဆယ္ထုတ္ထားပါ။
ဆီအနည္းငယ္ႏွင့္ၾကက္သြန္နီ ၊ၿဖဴ အေရာကို အပူေပးၿပီးေမႊးလာလွ်င္ ခ၀ဲသီးေတြထည့္ေၾကာ္ပါ ၊
ဆား၊ ဟင္းခတ္မွဳန္ . ၊ ပဲငံၿပာရည္အၾကည္တို.ၿဖင့္အရသာသြင္းပါ။
အိုးကင္းတိုက္ထားတဲ့ပုစြန္ေတြေပါင္းထည့္ၿပီးေမႊေပးပါ။
ငရုတ္ေကာင္းမွဳန္.ေလးၿဖဴ း ၿပီးသုံးေဆာင္ႏိူင္ပါသည္..။

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More