Pages - Menu

20 May 2014

ပဲပုတ္ငရုတ္သီးအၾကြပ္ေၾကာ္

ပဲပုတ္အပါး......................၁၀ ခ်ပ္
ၾကက္သြန္နီ......................၄ လုံး
ၾကက္သြန္ၿဖဴ.....................၁၀တက္
ငရုတ္ၾကန္းမွဳန္. ................၁ ဇြန္း( ထမင္းစားဇြန္း)
ဆား၊ အခ်ိဳမွဳန္. ................သင့္ရုံ

ပဲပုတ္ေတြကို အလ်ားလက္မ၀က္ အနံ၁စင္တီမီတာအပိုင္းမ်ားၿဖစ္ေအာင္ကပ္ေၾကးနဲ.ညွပ္ပါ။

ၾကက္သြန္နီ၊ အၿဖဴ ေတြကိုအရြယ္ညီပါးပါးေလးေတြလွီးပါ...။

ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာဆီမ်ားမ်ားၿဖင့္ ၾကက္သြန္နီ ၊ ၿဖဴေတြကို ၾကြပ္ေနေအာင္
သီးသန္.စီေၾကာ္ၿပီး.ဆီစစ္အေအးခံထားပါ။

ပိုလွ်ံေနေသာဆီမ်ားကို စစ္ထုတ္ယူထားၿပီး..လက္က်န္ဆီအနည္းငယ္မွာ
ပဲပုတ္ေတြကိုလည္း..ၾကြပ္ေအာင္ေၾကာ္ပါ။ (သတိၿပဳရမွာက ပဲပုတ္ေၾကာ္ခ်ိန္
မွာမီးကိုေလွ်ာ့ခ်ထားရမွာၿဖစ္ၿပီး..မတူး ၊မခါးေအာင္သတိၿပဳေၾကာ္ပါ။

ေနာက္ဆုံး..ဆီအနည္းငယ္ေလးမွာ..နႏြင္းမွဳန္.အနည္းငယ္ကိုဆီသတ္ၿပီး
ငရုတ္ၾကမ္းမွဳန္.မ်ားထည့္ၿပီးအိုးကင္းပူတိုက္တဲ့ပုံစံၿပဳလုပ္ပါ(မီးမၿပင္းေစရ)
ဆား၊ အခ်ိဳမွဳန္.လည္းေပါင္းထည့္ပါ။

ပဲပုတ္၊ ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ၿဖဴ ေၾကာ္မ်ားထည့္ၿပီး...သမေအာင္ေမႊေပးလိုက္ရင္..ပုံမွာၿပထားသလို အဆင္ေၿပေၿပ.. ပဲပုတ္ငရုတ္သီးအၾကြပ္ေၾကာ္ေလးရပါၿပီ..။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More