Pages - Menu

2 May 2014

အာၿပဲေၿခာက္ေၾကာ္ခ်က္

ငါးေဖာင္ရိုးေၿခာက္( သို.) အာၿပဲေၿခာက္ေၾကာ္ခ်က္
*******************************

ငါးေဖာင္ရုိးေၿခာက္(သို.) အာၿပဲေၿခာက္........၁၅ ေကာင္ခန္.
ခရမ္းခ်ဥ္သီး........................................၃ လုံး(ႏုပ္ႏုပ္စဥ္း)
ၾကက္သြန္ၿဖဴ .......................................၃ တက္(......။....)
ငရုတ္သီးစိမ္း.......................................၂ ေတာင့္
ဆား+ဟင္းခတ္မွဳန္. .............................အနည္းငယ္စီ

ငါးေဖာင္ရိုးေၿခာက္(သို.) အာၿပဲေၿခာက္အေကာင္ၾကီးၾကီးေတြကို ၁ လက္မအရြယ္ေလာက္ပိုင္းၿဖတ္ၿပီးေခတၱေရေအးစိမ္ထားပါ။

ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ေတြကို ႏုပ္ႏိူင္သေလာက္ခပ္ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းပါ။

ဆီအနည္းငယ္မွာ ငါးေၿခာက္ေတြကို အနည္းငယ္ပြရုံေလးသာေၾကာ္ေပးပါ။
ၾကြပ္သြားရင္စားမေကာင္းေတာ့ပါဘူး။

လက္က်န္ဆီမွာ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ကို နႏြင္းေလးပါသည္ဆိုရုံနဲ.ဆီသတ္ပါ။

အနည္းငယ္ေမႊးလာလ််င္ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းထားတဲ့ခရမ္းခ်ဥ္သီးေတြထည့္ၿပီးအနွစ္က်
ေအာင္ခ်က္ပါ။ ဆား၊ ဟင္းခတ္မွဳန္.တို.နွင့္အရသာသြင္းပါ။

ေနာက္ဆုံး ေၾကာ္ထားတဲ့ငါးေၿခာက္ေတြထည့္ ၊ ငရုတ္သီးစိမ္းမထူမပါးေလးလွီးထည့္ကာ နံနံပင္ပါးပါးလွီးေလးေတြၿဖဴ းကာသုံးေဆာင္ႏိူင္ပါၿပီ...။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More