Friday, November 07, 2014
Taunzalat
၁။ျကက္ေပါင္၊ေတာင္ပံ၊မိမိႀကိဳက္ရာကိုသန္႔႐ွင္ၿပီးေရဆစ္ထားပါ။
|
၂။ၾကက္သားကိုဆား၊င႐ုပ္ေကာင္းမွုန့္၁ဇြန္းထည့္ၿပီးႏွယ္ထားပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၁လံုး၊ျကက္သြန္နီ၁လံုး၊ျငဳပ္သီးပုမႈန္႔၁ဇြန္းတို႔ကိုေထာင္းၿပီးၾကက္သားနဲ႔ေရာႏွယ္ထားပါ။
၃။ၾကက္ဥ၂လံုးကိုပုဂံ၁လံုးထဲေဖာက္ထည့့္ၿပီးႏြားနို့လက္ဖက္ရည္ပုဂံလံုးတခြက္နဲ႔ေရာေမႊထားပါ။
၄။ဂ်ံဳမႈန္႔(သို႔)ေျပာင္းဖူးမွုန္႔ကိုဆန္ခ်ိန္ခြက္၂ခြက္စာထဲ၊ဆား၊င႐ုပ္ေကာင္း၊
အခ်ဳိမႈန္႔၊ျငဳပ္သီးေရာင္တင္မႈန္၊နႏြင္းမႈန္႔အနည့္ငယ္စီထည့္၍ေမႊထားပါ။
ၾကက္သားေၾကာ္ရန္။
ၾကက္သားေၾကာ္ရန္ဒယ္အိုးကိုမီးmedian hight
နဲ႔ဆီကိုက်က္ေအာင္အရင္လုပ္ပါ။ဆီက်က္လ်ွင္ၾကက္သားကိုၾကက္ဥနဲ႔ႏြားႏို႔ရည္ထဲစိမ္ၿပီး
အသင့္စပ္ထာေသာဂ်ံဳမႈန္႔(သို႔)ေျပာင္းဖူးမႈန္႔နဲ႔လူးၿပီးဆီပူပူထဲေၾကာ္ထည့္ပါ။ၾကက္သားကိုနီၿပီး
ႀကြပ္ရြေနေအာင္ေၾကာ္ေပးပါ။
|
အေၾကာ္က်က္ပါကျငဳပ္ဆီခ်ဥ္ရည္ေဖ်ာ္ရန္။
ပုဂံလံုးထဲကိုသံပုရာသီး၁ျခမ္းညႇစ္ထည့္ပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴ
၅တက္၊ျငဳပ္သီးစိမ္း၅ေတာက္ေလာက္ကိုေထာင္ထည့္ပါ။
ဆား၊အခ်ိဳမႈန္႔တို႔ေရာေဖ်ာ္ပါ။
အေပါ့အငံျမည္းၿပီးKFC
Style ၾကက္ေၾကာ္သံုးေဆာင္လို႔ရပါၿပီး။
ငံျပာရည္ႀကိဳက္ပါကဆားေလ်ွာ့ထည့္ၿပီးငံျပာရည္ထည့္ႏိုင္သည္။