Pages - Menu

6 Aug 2014

ငါးခ်ဥ္၊ ပုဇြန္ခ်ဥ္ လုပ္နည္း

ပုုဇြန္ေက်ာ့ရရ.ထုုတ္ရရေပါ့
ပုုဇြန္ကိုုေခါင္းခ်ိဳးေရေဆးးပါ.။
ပုုဇြန္ထုုတ္ဆိုုရင္ေတာ့အခြံခြာပါေနာ္။ပုုဇြန္ေက်ာ့ေလးေတြဆိုုရင္ေတာ့မခြာပါနဲ့
ျပီးရင္ေရစင္စင္ေဆးပါ။ေရစစ္ထားပါ။
ဆာားအေနေတာ္နဲ့နယ္ပါမယ္။ျပီးရင္တညသိတ္ထားပါ။
ညထဲကဆန္ျကမ္းကိုုထမင္းခပ္မာမာေလးခ်က္ထားပါေနာ္၊
မနက္က်ရင္ဆားနယ္ထားတဲ့ပုုဇြန္ကိုုေရနဲ့တခါေလာက္ေဆးလိုုက္ပါ။
ျပီးရင္ညကခ်က္ထားတဲ့ထမင္းနဲ့ေရာနယ္ပါေနာ္။
ျပီးရင္ေကာ္ဘူးဆိုုပိုုေကာာင္းပါတယ္။အဲ့ထဲကိုုသိတ္ထည့္ပါ။

ၾကပ္ျကပ္ေလးသိတ္ပါ။။ျပီးရင္လံုုေအာင္ပိတ္ျပီးထားလိုုက္ပါ။။

သံုုးရက္ေလာက္ဆိုုခ်ဥ္ပါျပီ။

အဲ့အခါမွာအဖံုုးဖြင့္ျပီးဘူးကိုုဇကာေလးခံလိုု႔ေမွာက္ထားလိုုက္ပါ။။
အရည္ေတြစစ္သြားေအာင္လိုု႔ပါ။ေန့တ၀က္ေလာက္ေမွာက္ထားလိုုက္ရင္ရပါျပီ။
ျပီးရင္ေတာ့ဖန္ပုုလင္းျဖစ္ျဖစ္နွစ္သက္ရာဘူးနဲ့လွယ္ထည့္ျပီးေရခဲေသတ္တာထဲထည့္သိမ္းနိုုင္ပါတယ္။။

လိုုသေလာက္ယူသုုတ္စားေပါ့။
နံနံပင္။ပင္စိမ္း၊ရွမ္းနံနံ၊တမ်ိဳးမ်ိဳးနဲ့ျကက္သြန္ျဖူနီငရဳပ္စိမ္းေလးနဲ့ဆီေလးဆမ္း။ျပီးသုုတ္။။ထမင္းျမိန္ပါ့ရွင္။
 

ငါးဆိုုရင္လဲကိုုယ္လုုပ္ခ်င္တဲ့ငါးကိုုလိုုသလိုုတံုုးျဖတ္ျပီးဒီနည္းအတိုုင္းပဲလုုပ္ေနာ္။
 

ခ်စ္သူငယ္ခ်င္းအားလံုုးကိုုခင္မင္ေလးစားတဲ့
မနီ
ေနာ္ေ၀း

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More