Pages - Menu

17 Apr 2014

Seafood Sauce

Seafood Sauce
ဒါကေတာ့..ပင္လယ္စာမ်ားအတြက္အေၿခခံေဆာ့(စ္) ပါ။ ပင္လယ္စာအကင္

မ်ားနဲ.တြဲဖက္ႏိူင္သလို ၿပည္ၾကီးငါးသုပ္ ၊ ပုစြန္သုပ္စတာေတြမွာလည္းအသုံး
ၿပဳ ႏိူင္ပါတယ္..။

ငရုတ္သီးစိမ္း( အနီ+ အစိမ္း).............၁၅ ေတာင့္ခန္.
ၾကက္သြန္ၿဖဴ ................................. ၅ တက္
နံနံပင္အၿမစ္.................................အနည္းငယ
သံပုရာသီး...................................၁ လုံး
သံပုရာရည္..................................၁ ဇြန္း
ငါးငံၿပာရည္..................................၂ ဇြန္း
သၾကားရည္(အပ်စ္)........................၁ဇြန္း
နံနံပင္.........................................အနည္းငယ္

ငရုတ္သီးစိမ္း ၊ၾကက္သြန္ၿဖဴ ၊ နံနံပင္အၿမစ္ေတြကို....ႏုပ္ေနေအာင္စဥ္းပါ။

သံပုရာရည္ ၊ သၾကားရည္ ၊ ငံၿပာရည္တို.နဲ.ေရာေမႊေပးလိုက္ရုံပါ။

နံနံပင္ေတြကိုပါးပါးလွီးထည့္ပါ။

စားခါနီးမွ..သံပုရာသီးကိုအဖတ္ေလးေတြပါေအာင္ညွစ္ထည့္ပါ။
 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More