ေျမပဲဖတ္ အျကီး အေသး ေရြးျပီေရကို တည စိမ္လိုက္တယ္။
မနက္က် ပြလာျပီ ဇြန္းနဲ့ ေသခ်ာေမြျကည့္ အခဲေလးေတြ မရွိေတာ့ယင္ ထမင္းစားဇြန္းနဲ့ ဆားတဇြန္းထည့္နယ္ ဖန္ပုလင္းထဲထည့္ ပူတဲ့ေနရာမွာ၂ ရက္ေလာက္ဆို ခ်ဥ္ျပီး သုပ္စားလို့ရပါျပီ ( ေနပူထဲအတြက္ ပလပ္စတိတ္ဘူးေတြ မသံုးပါနဲ့ )
ပုလင္းထဲကို တဝက္ေက်ာ္ေလာက္ဘဲထည့္ပါေနာက္ ထပ္ပြတက္လာလို့ပါ ။
သုပ္နည္းေလး ျပထားပါတယ္ အရမ္းလည္းစားလို့ေကာင္းပါတယ္။
အခ်ဥ္ အသုပ္ ျကိုက္တဲ့သူေတြအားလံုးလည္း့ ျကိုက္ျကမယ္လို့ ထင္ပါတယ္။
( သုပ္တဲ့အခ်ိန္ျကယင္ ဆီေကာင္းသံုးပါ Olive oil သံလြင္ဆီက အစိမ္းသုပ္ေတြအတြက္ က်န္းမာေရးအတြက္လည္း အေကာင္းဆံုးပါ )
credit Nora Chen