Pages - Menu

20 Dec 2012

မုန္လာဥ ခ်ဥ္ရည္ဟင္း

မုန္လာဥျဖဴ .... တဥ 
ဆီ .. ထမင္းစားဇြန္း ၂ ဇြန္းထည့္ အပူေပး ....
ဆီပူပီ ဆုိတာနဲ႕ ႏႈတ္ႏႈတ္စင္းထားေသာ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီ ထည့္ ... 
စိတ္ထားေသာ မုန္လာဥျဖဴမ်ားထည့္၊ 
ငါးငံျပာရည္အခ်ဳိ ထည့္၊ နံနံပင္ ပါးပါးလွီးထည့္၊ ငရုတ္သီးစိမ္း ပါးပါးလွွီးထည့္၊ 
စိမ္းစားငပိ လက္ဘက္ရည္ ဇြန္း တေကာ္စာ ေရ အနည္းငယ္ႏွင့္ ေဖ်ာ္ထားတာ ထည့္ေမႊ ...
ေရ ၃ ခြက္ေလာက္ ထည့္ပီး ... 
ပြက္ ပြက္ဆူေနေအာင္ .. မုန္လာဥျဖဴမ်ား ႏူးလာပီး ဟင္းရည္အုိး က်တဲ႕ အထိ တည္ေပးရင္ ေသာက္လုိ႕ ေကာင္းတဲ႕ ခ်ဥ္ရည္ဟင္းတခြက္ပါ။
ဆီမသတ္ပဲ တခါတည္း လံုးခ်က္ လည္း စားေကာင္းတာပဲ။ 
ရန္ကုန္မွာ ေနတုန္းက မေန႕က က်န္တဲ႕ ငါးဟင္းေတြထဲက ငါး အသားဖတ္မ်ားႏွင့္ အႏွစ္ကုိ ယူ၊ ဆီကုိ အမ်ားၾကီး မယူဘူး။ စိတ္ထားတဲ႕ မုန္လာဥျဖဴေတြ နဲ႕ အုိးထဲမွာ လံုးခ်က္ပီး ပါးပါးလွီးထားတဲ႕ နံနံပင္၊ ငရုတ္သီးစိမ္းပါ ထည့္ေမႊ၊ ငံျပာရည္ေလး ဖ်န္း၊ ဟင္းရည္အုိး ပြက္ပြက္ ဆူလာမွ မန္းက်ည္းမွည့္ရည္ေလး ထည့္၊ အေပါ႔ အငံ ျမည္းပီး ဟင္းရည္ က်ေအာင္ တည္ထားလုိက္ရင္ ရပါပီ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More