Pages - Menu

24 Nov 2013

နန္းၾကီးသုပ္

နန္းၾကီးမုန္.ဖတ္................၁ပိႆာ
ၾကက္ရင္ပုံသား.................၃၀ က်ပ္သား
ၾကက္သြန္နီ......................၃ လုံး
ၾကက္သြန္ၿဖဴ.....................၁၀ တက္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး......................၂ လုံး
သံပုရာသီး........................၃ လုံး
ငရုတ္သီးအေလွာ္မွဳန္. .........အနည္းငယ္
ငါးငံၿပာရည္+ ပာင္းခတ္မွဳန္. ..လိုအပ္သလို
ပဲမွဳန္.အက်က္....................(........။......)
ဆီ...................................၁ ခြက္( လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္လုံး)

တြဲဖက္ရန္

ၾကက္သြန္နီ+ ေဂၚဖီထုပ္.............ပါးပါးလွီး
နံနံပင္+ ၾကက္သြန္ၿမိတ္..............ပါးပါးလွီး
မုန္.အၾကြပ္ေၾကာ္

ၾကက္သြန္နီ ၂ လုံးကို ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းၿပီးဆီသတ္ပါ...ၾကက္သါန္အနည္းငယ္ႏြမ္း
လွ်င္နႏြင္းမွဳန္.အနည္းငယ္နဲ.အေရာင္တင္မွဳန္.ေလးထည့္ေပါင္းပါ။

ခရမ္းခ်ဥ္သီးေတြထည့္ေပါင္းၿပီးအႏွစ္က်ေအာင္ခ်က္ပါ။ ေနာက္ဆုံးခပ္ေသး
ေသးတုံးထားတဲ့ ၾကက္သားေတြ.ထည့္ၿပီးရင္ဆား၊ ပာင္းခတ္မွဳန္.အနည္းငယ္ၿဖင့္အရသာသြင္းပါ။

က်န္တဲ့ၾကက္သြန္နီနဲ.ေထာင္းထားတဲ့ၾကက္သြန္ၿဖဴ၂ မ်ိဳးေပါင္းၿပီးဆီခ်က္
ခ်က္ပါ။

ဒီလိုေလးၿပင္ဆင္ၿပီးရင္...၃ ေယာက္စာၿဖစ္ ၅ေယာက္စာၿဖစ္ေစ...မုန္.ဖတ္
နဲ.ပါ၀င္ပစၥည္းေတြကို သင့္တင့္ေအာင္ထည့္ၿပီးေရာနယ္ပါ။

အေပၚကေနပါးပါးလွီးထားတဲ့ၾကက္သြန္နီ+ ေဂၚဖီ ၊ ၾကက္သြန္ၿမိတ္+နံနံပင္
မုန္.အၾကြပ္ေၾကာ္ေလးၿဖဴးၿပီး..ပာင္းခါးတစ္မ်ိဳးမ်ိဳးနဲ.တြဲဖက္သုံးေဆာင္ပါ။

  
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား fb

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More