Pages - Menu

11 Jan 2014

ခရမ္းသီး ၊ရုံးပတီသီးနဲ.ပဲေတာင့္ရွည္ရခိုင္ခ်က္

ခရမ္းသီး..........၂ လုံး
ရုံးပတီသီး.........၅ ေတာင့္
ပဲေတာင့္ရွည္.....၁၀ ေတာင့္
ပုစြန္ေၿခာက္......၁ဇြန္း ( ထမင္းစားဇြန္း )
ငရုတ္သီးစိမ္း.....၁၀ ေတာင့္
စိမ္းစားငပိ......... အနည္းငယ္
ဆား+ ဟင္းခတ္မွဳန္. အနည္းငယ္စီ

ပထမဦးဆုံး ငပိနဲ.ငရုတ္သီးစိမ္းေတြကိုေရခမ္းေအာင္ၿပဳတ္ ၊အေအးခံၿပီး ေထာင္းထားပါ။

ခရမ္းသီးကို မိမိလိုခ်င္သလိုပုံစံေလးေတြလွီးၿပီးဆားရည္စိမ္ထားပါ။

ပဲေတာင့္ရွည္ေတြကိုလည္း၁လကၼ အရြယ္လွီးၿဖတ္ထားပါ။

ရုံးပတီသီးကို ၂ပိုင္း (သို.) ၃ ပိုင္းေလာက္လွီးၿဖတ္ပါ။

ပုစြန္ေၿခာက္ကိုလည္းမညွက္တညွက္ေထာင္းပါ

ဒန္အိုးတစ္လုံးမွာ ခရမ္းသီး၊ ပဲေတာင့္ရွည္ ၊ ရုံးပတီသီးေတြနဲ.အတူ ပုစြန္ေၿခာက္ေထာင္း ၊ ငပိ ၊ဆား၊ ဟင္းခတ္မွဳန္.တို. ထည့္ကာ ေရအနည္းငယ္
ေလးၿဖည့္စြက္ကာ အဖုံးပိတ္ၿပီးစတင္အပူေပးပါ။

တစ္ပြက္ဆူလာၿပီဆိုရင္..ေထာင္းထားတဲ့ ငပိနဲ.ငရုတ္သီးအေရာကိုထည့္ေပး
ၿပီး..နွဳးလာၿပီး..ေရအနည္းငယ္ေလးက်န္ေနတဲ့အခ်ိန္မွာ...သုံးေဆာင္ပါ။
 
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား fb

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More