Pages - Menu

2 May 2014

ပဲပင္ေပါက္သုပ္

ပဲပင္ေပါက္..............၃၀၀ ဂရမ္ခန္.
ၾကက္သြန္နီ.............၁ လုံး (ပါးပါးလွီး)
ႏွမ္းေလွာ္.................၁ဇြန္း(ထမင္းစားဇြန္း)
ႏွမ္းဆီ.....................၁ဇြန္း(..........။......)
ၾကက္သြန္ၿဖဴ .............၃ တက္( ညွက္ေနေအာင္စဥ္းပါ)
သံပုရာသီး.................၁ စိတ္
ဆား+ ဟင္းခတ္မွဳန္. ....သင့္ရုံ
ၾကက္သြန္ၿမိတ္.............၃ ပင္ (ပါးပါးလွီး)
ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္နီ....၂ ေတာင့္(ႏုပ္ႏုပ္စဥ္း)

အိုးတစ္လုံးမွာေရေႏြးကိုဆူေအာင္တည္ပါ။ေရေႏြးဆူရင္ပဲပင္ေပါက္ေတြထည့္
ၿပီးခဏမွာပဲ..ဇကာတစ္ခုထဲသို.ေလာင္းခ် ၊ေရေအးေလာင္း ၊ အေအးခံ ၊
ေရစစ္ထားပါ။

ေရစင္ေအာင္ဆိုၿပီးလက္နဲ.ဖိမညွစ္လိုက္ပါနဲ. ( ပဲပင္ေပါက္အဟာရဓါတ္အကုန္ဆုံးရွဳံ းၿပီး အဖတ္ေတြပဲစားရပါလိမ့္မယ္)
ၾကိဳးဆြဲ ေလပန္ကာပါတဲ့ဇကာနဲ.ေရစင္ေအာင္ေတာ့ၿပဳလုပ္ေပးႏိူင္ပါတယ္။
( သို.)အ၀တ္သန္.နဲ.ေရစုပ္ယူေပးႏိူင္ပါတယ္..။

ပါ၀င္ပစၥည္းအာလုံးေရာထည့္ကာ ခပ္ဖြဖြေလးႏွံ..ေအာင္နယ္ေပးလိုက္ရင္..
လတ္ဆတ္ၿပီး..အဟာရၿပည့္ေသာ၊ရနံ.ေမႊးေသာပဲပင္ေပါက္သုပ္စားလို.ရပါၿပီ။

ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More