Pages - Menu

8 Dec 2012

အာၿဗဲေၿခာက္ဘာလေခ်ာင္ေၾကာ္

 အာၿဗဲေၿခာက္................ ၂၀ က်ပ္သား
ၾကက္သြန္နီ....................၅ လုံး
ၾကက္သြန္ၿဖဴ...................၁၀ တက္
ငရုတ္ၾကမ္းမွဳန္. ..............၃ ဇြန္း( ထမင္းစားဇြန္း)
ဆား+ဟင္းခတ္မွဳန္..........အနည္းငယ္စီ

အာၿဗဲေၿခာက္ေတြကို ေခါင္းနဲ.အၿမီးေတြဖယ္ၿပီး..လက္တစ္ေလာက္အရြယ္မ်ားၿဖစ္ေအာင္

ကပ္ေၾကးနဲ.ညွပ္ၿပီးေရေအးမွေခတၱစိမ္ထားပါ။

ဇကာတစ္ခုနဲ.ေရစစ္ထားပါ။

ၾကက္သြန္ၿဖဴ ၊ နီ ေတြကိုပါးပါးလွီးၿပီးေရႊအိုေရာင္ရေအာင္ေၾကာ္ၿပီးစစ္ယူထားပါ။

ထိုဆီထဲမွာပဲ..အာၿဗဲေၿခာက္ေတြကို...လက္တစ္ဆုပ္စာဆီ(အနည္းငယ္စီ)
ထည့္ေၾကာ္ၿပီးစစ္ယူထားပါ ( အလြန္ၾကြပ္သြားေအာင္ေၾကာ္ရင္ေတာ့စားလို.မေကာင္းပါဘူး )

၃ ဇြန္းစာေလာက္ခ်န္ထားၿပီး ပိုလွ်ံတဲ့ဆီေတြကိုဖယ္ထုတ္လိုက္ပါ။

မီးကိုေလွ်ာ့ခ်ၿပီး..နႏြင္းမွဳန္.အနည္းငယ္နဲ့အတူ ငရုတ္ၾကမ္းမွဳန္.ေတြကို ဆီသတ္ပါ.။

ဆား ၊ ဟင္းခတ္မွဳန္. အနည္းငယ္တို.နဲ.အရသာၿဖည့္စြက္ၿပီး..ေၾကာ္ထားတဲ့
ၾကက္သြန္နီ ၊ ၿဖဴ ေၾကာ္ ၊ အာၿဗဲေၿခာက္ေၾကာ္ေတြထည့္ၿပီး ေမႊေပးလိုက္ရုံပါ
ပဲ .။ ( ဆားက ငရုတ္သီးအတြက္သာၿဖစ္ၿပီး..အနည္းငယ္ေလးသာထည့္ေပး
ရုံပါပဲ )

ေလလုံပုလင္းေလးထဲထည့္သိမ္းထားရင္..ရက္ရွည္စားသုံးလို.ရပါတယ္
( Admin က တစ္လစာ ေၾကာ္ပါတယ္ )


ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More