Pages - Menu

7 Aug 2013

မုန္႔လက္ေဆာင္းဖတ္လုပ္နည္း

ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
----------------
၁။ ဆန္မႈန္႔ - ဟင္းခတ္ဇြန္း ၁၀ဇြန္း
၂။Tapioca Flour - ဟင္းခတ္ဇြန္း၃ဇြန္း
၃။ ဆြမ္းေမႊးရည္
၄။ ထုံးၾကက္တက္ရည္- ၂ လီတာ

** ထုံးၾကက္တက္ရည္ဆိုတာထုံးကိုေရေဖ်ာ္ၿပီးေက်ာက္ခ်ဥ္ထည့္ပါ။

  ေရၾကည္လာရင္အေပၚ ေရၾကည္က ထုံးၾကက္တက္ရည္ ျဖစ္ပါတယ္။
၅။ ေက်ာက္ခ်ဥ္၊ ထုံးalum and line stone
ဆန္မႈန႔္နဲ႔Tapioca Flourကို ေရာၿပီး ထုံးၾကက္တက္ရည္နဲ႔က်ိဳပါ။ဆြမ္းေမႊးရည္
အေရာင္ႏု၊ ရင္႔ႀကိဳက္သလိုထည့္ေမႊၿပီးေတာ္ေတာ္ပ်စ္လာၿပီဆိုမွေအာက္ကေရခဲထည့္
ထားေသာေရခဲရည္ထဲသို႔ဆန္ခါေပါက္ပါေသာခြက္ထဲကို မုန္႔ကိုဖိခ်ပါ။ ေရခဲကိုမ်ားမ်ားထည့္ပါ။
ေရေအးမွ မုန္႔အပူကအခဲသဏၭာန္ျဖစ္ပါမယ္။


 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=622192167807326&set=a.416455401714338.115023.415155881844290&type=1&theater

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More