ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
----------------
၁။ ဆန္မႈန္႔ - ဟင္းခတ္ဇြန္း ၁၀ဇြန္း
၂။Tapioca Flour - ဟင္းခတ္ဇြန္း၃ဇြန္း
၃။ ဆြမ္းေမႊးရည္
၄။ ထုံးၾကက္တက္ရည္- ၂ လီတာ
** ထုံးၾကက္တက္ရည္ဆိုတာထုံးကို
၅။ ေက်ာက္ခ်ဥ္၊ ထုံးalum and line stone
ဆန္မႈန႔္နဲ႔Tapioca Flourကို ေရာၿပီး ထုံးၾကက္တက္ရည္နဲ႔က်ိဳပါ။ဆြ
အေရာင္ႏု၊ ရင္႔ႀကိဳက္သလိုထည့္ေမႊၿပီးေတာ္ေတာ္ပ်စ္လာၿပီဆိုမွေအာက
ထားေသာေရခဲရည္ထဲသို႔ဆန္ခါေပ
ေရေအးမွ မုန္႔အပူကအခဲသဏၭာန္ျဖစ္ပါမယ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=622192167807326&set=a.416455401714338.115023.415155881844290&type=1&theater