Pages - Menu

4 Feb 2014

ငါးကေလးခ်ဥ္သုပ္

ငါးကေလးခ်ဥ္ ကိုကိုယ္တိုင္ၿပဳလုပ္ရတာလြယ္ကူပါတယ္...။

ငါးခုံးမ (သို.) မိမိႏွစ္သက္ရာ ငါးအေသးေလးေတြကို(၃၀ ) က်ပ္သားေလာက္ လတ္ဆတ္တာေရြး၀ယ္ယူပါ...။

လက္ညိွဳး ။လက္သန္းအရြယ္ငါးေပါက္ေလးေတြကအေကာင္းမြန္ဆုံးပါ..။

ေခါင္းေတြၿဖဳတ္ၿပီး...ေရေဆးစန္.စင္ကာ..ေၿခာက္ေနေအာင္ေရစစ္ထားပါ။

ထမင္းကိုဟင္းရည္ေသာက္တစ္ပန္းကန္လုံးစာေလာက္ခပ္ေပ်ာ့ေပ်ာ့ခ်က္ၿပီး..အေအးခံထားပါ..။

ငါး ၊ ဆား ၊ႏွင့္ ထမင္းေပ်ာ့ေပ်ာ့တို.ကိုသမသြားေအာင္ေရာနယ္ပါ..။

ပုလင္းၾကီးၾကီးတစ္လုံးမွာ သိပ္ထည့္ၿပီး..အခန္းအပူခ်ိန္မွာ (၅) ရက္ေလာက္
ထားၿပီးရင္..လတ္ဆတ္တဲ့ငါးေလးခ်ဥ္ရပါၿပီ...။

ငါးေလးခ်ဥ္ကို ၾကက္သြန္နီ ၊ ငရုတ္သီးစိမ္း. ၊ နံနံပင္ ၊ ေရွာက္ရြက္ ၊ ပင္စိမ္း၊
စသည့္မိမိၾကိဳက္ႏွစ္သက္ရာတို.တို.ႏွင့္ ေရာကာ ၊ ဆား ၊ ဟင္းခတ္မွဳန္.ေလးထည့္၊ ပဲဆီသန္.ေလးနဲ.
အစိမ္းသုတ္စားတာ..အရသာ..ထူးမွထူးပါ...။

ၾကိဳးစားၾကည့္ ၾကပါအုံး..။

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More