Pages - Menu

17 Feb 2014

ပိႏၷဲသီးသားသတ္လြတ္ဆီၿပန္

ပိႏၷဲသီးႏုႏု.....................၁ လုံး
ၾကက္သြန္နီ..................၂ လုံး
ၾကက္သြန္ၿဖဴ..................၅ တက္
ဆား+ဟင္းခတ္မွဳန္. .......သင့္ေတာ္သလို
နႏြင္း+ အေရာင္တင္.......အနည္းငယ္စီ

ပိႏၷဲသီးေဘးခြံေတြကိုလွီးထုတ္ၿပီး..အတုံးငယ္ေလးေတြတုံးကာ ဆားရည္မွာ
ေခတၱစိမ္ထားပါ။ (ပိႏၷဲသီး လွီးတဲ့အခ်ိန္ ဆီေလးအနည္းငယ္စြတ္ထားပါ )
ဆားရည္မွာစိမ္တာက..ပိႏၷဲသီးရဲ.အဖန္ဓါတ္ကိုေခ်ဖ်က္ေပးဖို.အတြက္ပါ။)

ၾကက္သြန္နီ+ ၿဖဴကိုေရာေထာင္းၿပီး..နႏြင္းမွဳန္. ၊အေရာင္တင္တို.နဲ.ေရႊအိုေရာင္ရေအာင္ဆီသတ္ပါ။

အနံ.ေမႊးၿပီးေရႊအိုေရာင္ရလာလွ်င္..ဆားရည္စိမ္ထားတဲ့ပိႏၷဲသီးေတြထည့္
ေပါင္းကာ..အရသာၿဖည့္စြက္ပါ.။

မီးေအးေအးမွာ အဖုံးပိတ္ၿပီး..ႏွဴးအိသည္အထိ နွပ္ခ်က္ ခ်က္ေပးပါ။

သားသတ္လြတ္စားသုံးသူမ်ား..အသားဟင္းနဲ.မလဲႏိူင္တဲ့အဟာရဓါတ္ၿပည့္၀
တဲ့ပိႏၷဲသီးနွပ္ ခ်က္ၿဖစ္ပါတယ္..။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More