ကင္းပုံသီး(အခါး) .....၅ - ၆ လုံးခန္.
ငရုတ္ေၿခာက္ေတာင့္..၁၀ ေတာင့္ခန္.
ၾကက္သြန္ၿဖဴ..........၄ တက္
ဆား+ ဟင္းခတ္မွဳန္. ..လိုအပ္သလို
ငရုတ္ေၿခာက္ေတာင့္နဲ.ၾကက္သြန္ၿဖဴ ကိုမီးေအးေအးမွာ ေမႊးေနေအာင္ေလွာ္ပါ
ကင္းပုံသီးေတြကို မီးဖို ေအာက္မွထည့္ဖုတ္ေပးပါ။က်က္ေအာင္ဖုတ္ေပးရပါမယ္။
ေလွာ္ထားတဲ့ အေရာကို ဆား ၊ ဟင္းခတ္မွဳန္.တို.နဲ.အတူ ညွက္ေနေအာင္ေရာေထာင္းၿပီး..
မီးဖုတ္ထားတဲ့ ကင္းပုံသီးေတြထည့္ကာက်ည္ေပြ.ေလးနဲ.ပြတ္ေခ် ေပးလိုက္ရုံပါ..။
အရသာၿမည္းစမ္းၿပီး..ဆီစိမ္းေလးဆမ္းကာစားသုံးနိူင္ပါတယ္..။
+%E1%80%84%E1%80%9B%E1%80%AF%E1%80%90%E1%80%B9%E1%80%9E%E1%80%AE%E1%80%B8%E1%80%B1%E1%80%91%E1%80%AC%E1%80%84%E1%80%B9%E1%80%B8.jpg)




