ဒီအသုပ္ကိုအရမ္းၾကိဳက္လို႔ Thai စားေသာက္ဆိုင္ေတြသြားတိုင္းအျမဲစားျဖစ္တဲ႔အသုပ္ေလးပါ
ဒီသုပ္နည္းကၾကက္သားအစား ပုဇြန္ ဝက္ အမဲသား
ၾကိဳက္ႏွစ္သက္တဲ႔ အသား ကလီစာ ေတြကိုသုပ္စားလို႔ရပါတယ္ေနာ္။
ၾကက္သားသုပ္ဖို႔အတြက္
ၾကက္သားကိုျပဳပ္ရန္အတြက္
ၾကက္သားအတုးံလိုက္ သို႕ ႀကိ္တ္ထားတဲ႕အသားကိုဆား အခ်ဳိ စပါးလင္ ေတာေရွာက္ခါးသီးအရြက္ ပတဲေကာ ထည့္ျပီးျပဳပ္ထားပါ
အသားကိုအရမ္းေျခာက္ေအာင္မျပဳပ္ဘဲစုိစိုေလးထားေပးပါ
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
ဆန္ေလွာ္မူန္႔
ငရုပ္သီးအလႊာမူန္႔
Thai ငါးငံျပာရည္
ၾကက္သားမူန္႕
ငရုပ္သီးစိမ္း
ႀကက္သြန္နီ/ျမိတ္
နံနံပင္
သံဖုရာသီး တို႔နဲ႔ၿပဳပ္ထားေသာအသားမ်ားကိုထည့္သုပ္ေပးျပီး
ခ်ဥ္ ငံ စပ္ အရသာ စိတ္ျမည္းပါေနာ္.......
credit - စားၾကမယ္ ၊ခ်က္ၾကမယ္၊