Pages - Menu

10 Dec 2014

Thai style ၾကက္သားသုပ္

ဒီအသုပ္ကိုအရမ္းၾကိဳက္လို႔ Thai စားေသာက္ဆိုင္ေတြသြားတိုင္းအျမဲစားျဖစ္တဲ႔အသုပ္ေလးပါ
ဒီသုပ္နည္းကၾကက္သားအစား ပုဇြန္ ဝက္ အမဲသား
ၾကိဳက္ႏွစ္သက္တဲ႔ အသား ကလီစာ ေတြကိုသုပ္စားလို႔ရပါတယ္ေနာ္။








 ၾကက္သားသုပ္ဖို႔အတြက္
ၾကက္သားကိုျပဳပ္ရန္အတြက္
ၾကက္သားအတုးံလိုက္ သို႕ ႀကိ္တ္ထားတဲ႕အသားကိုဆား အခ်ဳိ စပါးလင္ ေတာေရွာက္ခါးသီးအရြက္ ပတဲေကာ ထည့္ျပီးျပဳပ္ထားပါ
အသားကိုအရမ္းေျခာက္ေအာင္မျပဳပ္ဘဲစုိစိုေလးထားေပးပါ
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
ဆန္ေလွာ္မူန္႔
ငရုပ္သီးအလႊာမူန္႔
Thai ငါးငံျပာရည္
ၾကက္သားမူန္႕
ငရုပ္သီးစိမ္း
ႀကက္သြန္နီ/ျမိတ္
နံနံပင္
သံဖုရာသီး တို႔နဲ႔ၿပဳပ္ထားေသာအသားမ်ားကိုထည့္သုပ္ေပးျပီး
ခ်ဥ္ ငံ စပ္ အရသာ စိတ္ျမည္းပါေနာ္.......


credit -  စားၾကမယ္ ၊ခ်က္ၾကမယ္၊

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More