Pages - Menu

22 Jul 2013

ပိန္းဥဟင္းခ်ိဳ

ပိန္းဥကိုအခြံႏႊာ ေရစင္ေအာင္ေဆးျပီးခ်က္မည္႔ အိုးထဲသို႕ထည္႔ ပါ။
 ျပီးလွ်င္ ၾကက္သြန္နီတစ္လုံး၊ၾကက္သြန္ျဖဴ ငါးမႊာေလာက္ မညက္တညက္ေထာင္းျပီး ထည္႔ ပါ။ ဆႏြင္းအနည္းငယ္၊ ဆား၊ငပိ၊ဆီ အနည္းငယ္စီ၊ပုစြန္ေျခာက္ ( သို႕) ပုစြန္ ၾကိဳက္ႏွစ္သက္ရာ ထည္႔ ျပီး ေရာေမႊပါ။
 ျပီးလွ်င္မီးဖိုေပၚတြင္ တည္ထားပါ။
ၾကက္သြန္အနံ႕မ်ားေပ်ာက္ျပီး အနည္းငယ္ဆူလာလွ်င္ ေရအသင္႕ အတင့္ထည္႔ပါ။
ပိန္းဥမ်ားႏူးလွ်င္ က်က္ပါျပီ။ အေပါ့အငံျမည္းၾကည့္ျပီး ပင္စိမ္းေလး အုပ္ပါ။
ေမႊးျပီးအရသာရွိတဲ႕ ပိန္းဥဟင္းခ်ိဳေလး သုံးေဆာင္လို႕ရပါျပီရွင္။

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More