Pages - Menu

21 Nov 2013

သားသတ္လြတ္မုန္ညွင္းၿဖဴသုပ္

မုန္ညွင္းၿဖဴ..........................၅၀ က်ပ္သား
ေၿမပဲေလွာ္...........................၁/၂ ခြက္( လက္ဖက္ရည္ပန္းကန္လုံး)
ႏွမ္းေလွာ္.............................၂ ဇြန္း( ထမင္းစားဇြန္း)
ၾကက္သြန္ၿဖဴ.........................၅ တက္
ၾကက္သြန္နီ..........................၂ လုံး
သံပုရာသီး............................၁ လုံး
ဆား+ ပာင္းခတ္မွဳန္. ..............သင့္ေတာ္သလို
ပဲက်က္မွဳန္. .........................၂ ဇြန္း( ထမင္းစားဇြန္း)
ငရုတ္သီးေလွာ္မွဳန္. ................၁ ဇြန္း(..............။....)

မုန္ညွင္းၿဖဴ ကို ေလးစိတ္ခြဲၿပီး..ဆားအနည္းငယ္ခပ္ထားတဲ့ေရေႏြးဆူဆူမွာ
(၃) မိနစ္ခန္.ၿပဳတ္ၿပီး..ေရေအးေလာင္းပါ။ေရေတြကို ေၿပာင္စင္ေအာင္ညွစ္
ထုတ္ၿပီး..မိမိႏွစ္သက္သလိုအရြယ္အစားမ်ားလွီးၿဖတ္ပါ..။

ေၿမပဲေလွာ္ကို မညွက္တညွက္ေထာင္းထားပါ။

ၾကက္သြန္နီ ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴကိုေရာၿပီး..နႏြင္းမွဳန္.အနည္းငယ္ႏွင့္အတူဆီခ်က္ ပါ။

ဇလုံတစ္ခုထဲမွာ..မုန္ညွင္းၿဖဴ ၊ ေၿမပဲေထာင္း၊ ပဲမွဳန္.အက်က္၊ ငရုတ္သီးေလွာ္
မွဳန္ . ၊ ဆား၊ ပာင္းခတ္မွဳန္.တို.ထည့္ၿပီး..သံပုရာရည္ေလးညွစ္ကာ...
ၿဖည္းညွင္းစြာဖြဖြေလးနယ္ေပးပါ..။

အေပၚကေနႏွမ္းေလွာ္ေလးေတြၿဖဴးၿပီးသုံးေဆာင္ပါ..။


ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား fb

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More