Pages - Menu

21 Nov 2013

အ၀ါေရာင္ပာင္းခ်က္အႏွစ္ ( Yellow Curry Paste)

 
ငရုတ္ေၿခာက္အပြေတာင့္...............၆ ေတာင့္
စပါးလင္ပါးပါးလွီး........................၂ ဇြန္း
ၾကက္သြန္နီအၾကြပ္ေၾကာ္...............၃ ဇြန္း
ၾကက္သြန္ၿဖဴေၾကာ္.......................၃ ဇြန္း
ခ်င္းႏုပ္ႏုပ္စင္း.............................၂ ဇြန္း
ပဒဲေကာပါးပါးလွီး.........................၁ ဇြန္း
နံနံေစ့ေလွာ္.................................၂ ဇြန္း
ဇီယာေစ့ေလွာ္..............................၁ ဇြန္း
ဖာလာေစ့ေလွာ္.............................၁ ဇြန္း
အ၀ါရာင္ပာင္းခ်က္မဆလာ...............၁ ဇြန္း(လက္ဖက္ရည္ဇြန္း)
နႏြင္းမွဳန္......................................၁ ဇြန္း(...........။...........)
စိမ္းစားငပိ....................................၁ ဇြန္း(...........။..........)
ဆား............................................၁ ဇြန္း

ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ားအားလုံးကို စက္နဲ.ၾကိတ္( သို.) ငရုတ္ဆုံမွာညွက္ေနေအာင္
ေထာင္းပါ..။

ေရခဲအခန္းမွာသိမ္းထားႏိူင္သလို...ေရခဲေသတၱာအဆင္မေၿပသူမ်ား..ဆီ
သတ္ၿပီးပုလင္းထဲထည့္သိုေလွာင္ထားႏိူင္ပါတယ္....။

ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား fb

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More