Pages - Menu

15 Feb 2014

စေတာ္ဘယ္ရီနဲ.ဒိန္ခ်ဥ္

စေတာ္ဘယ္ရီသီးမွည့္မွည့္.....................၁ ခြက္
ဒိန္ခ်ဥ္..............................................၁ ခြက္
သၾကားရည္.......................................၁ ခြက္
ႏိူ.ဆီ................................................၂ ဇြန္း
ဆား................................................ပါသည္ဆိုရုံ...

အားလုံးေရာၾကိတ္ရင္..စေတာ္ဘယ္ရီမစ္ရွိတ္လို အားလုံးေၾကသြားၿပီးအရသာေကာင္းေပမယ့္....မလွဘူးေပါ့...အိမ္မွာစားရင္
ၾကိဳက္သလိုလုပ္ႏိူင္ေပမယ့္..ဧည့္ခံမယ္ဆိုရင္ေတာ့...

စေတာ္ဘယ္ရီသီးနဲ. ဆားကို ေရာၿပီး..မညွက္တညွက္( လက္ေခ်ပုံစံမ်ိဳး)
ေခ်ထားပါ။

သစ္သီးၾကိတ္စက္မွာ...ဒိန္ခ်ဥ္ ၊ သၾကားရည္၊ ႏို.ဆီတို.ကို ေရာၾကိတ္ပါ။

ၿပင္ဆင္မယ့္ဖန္ခြက္ထဲမွာ ေရခဲထည့္..ၾကိတ္ေခ်ထားတဲ့..စေတာ္ဘယ္ရီကို
ထည့္ၿပီး...ေနာက္ဆုုံး..ဒိန္ခ်ဥ္အေရာကို ထည့္ေပးလိုက္ရုံပါပဲ...။

အလွဆင္ခ်င္ရင္ေတာ့..အေပၚဆုံးက စေတာ္ဘယ္ရီသီး (၅) ၿခမ္းေလာက္
ၿဖစ္ေစထည့္ ( သို.) စေတာ္ဘယ္ရီသီးကို ထက္ၿခမ္းဟေပးၿပီးဖန္ခြက္ႏွဳတ္
ခမ္းသားမွာခ်ိတ္ေပးလိုက္ရုံပါပဲ...။

ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More