Pages - Menu

15 Feb 2014

ဂ်ပန္တိုဟူးခရမ္းခ်ဥ္သီးခ်က္

ဂ်ပန္တိုဟူး.............၂ ေတာင့္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး.............၅လုံး
ၾကက္သြန္ၿဖဴ............၅ တက္
ၾကက္သြန္နီ..............၁ ၿခမ္း
ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္....၅ေတာင့္
နံနံပင္.....................အနည္းငယ္

ဂ်ပန္တိုဟူးကို လက္တစ္ခန္.အရြယ္..မထူမပါးေလးလွီးၿပီး..ဇကာတစ္ခုမွာေရ
စစ္ထားပါ။

ၾကက္သြန္နီ + အၿဖဴ ကိုေရာၿပီးညွက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။

ခရမ္းခ်ဥ္သီးေတြကို..ႏဳပ္ႏုပ္ေလးစဥ္းပါ။

ေရစစ္သြားရင္...ဂ်ပန္တိုဟူးေတြကို ဂ်ဳံမွဳန္.လူးၿပီးဆီပူပူမွာေရႊအိုေရာင္ရေအာင္ေၾကာ္ကာဆီစစ္ထားပါ။

ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာဆီကိုအပူေပးၿပီးေထာင္းထားတဲ့ၾကက္သြန္အေရာကို နႏြင္း
၊အေရာင္တင္တို.ႏွင့္ဆီသတ္ပါ။

အနည္းငယ္ႏြမ္းလာလွ်င္..ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္ေပါင္းၿပီး..ဆား၊ ဟင္းခတ္မွဳန္.တို.ႏွင့္အရသာသြင္းပါ။

အဖုံးပိတ္ၿပီး...ဆီၿပန္လာကာ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေတြႏွဴးအိသြားသည္အထိခ်က္ေပး
ၿပီး..ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္ေလးေတြေပါင္းထည့္ပါ။

ေနာက္ဆုံးမွေၾကာ္ထားတဲ့ဂ်ပန္တိုဟူးေလးေတြထည့္..ေၿဖးညွင္းစြာသမ
ေအာင္ေမႊေပးၿပီး..နံနံပင္ေလးအုပ္ကာသုံးေဆာင္ႏိူင္တဲ့..သားသတ္လြတ္
ဂ်ပန္တိုဟူးဟင္းၿဖစ္ပါတယ္..။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More