Pages - Menu

27 Feb 2014

စေတာ္ဘယ္ရီသီး & ဒိန္ခ်ဥ္

ေႏြဦးရာသီမွာ...(၁) ပတ္ (၁)ခါစားၿဖစ္တဲ့အခ်ိဳပြဲေလးပါ..ဒီအခ်ိန္မွမစားရင္လည္း...
စေတာ္ဘယ္ရီေတြသုန္းကုန္ရင္မစားရေတာ့ပါဘူး...။

စေတာ္ဘယ္ရီသီး.............၂၀၀ ဂရမ္
သၾကား..........................၃ ဇြန္း (ထမင္းစားဇြန္း)
ဒိန္ခ်ဥ္...........................၅ ဇြန္း (.........။.........)
ဆား.............................ပါသည္ဆိုရုံ

လတ္ဆတ္တဲ့စေတာ္ဘယ္ရီသီးေတြကို (၂) စိတ္(သို.) (၄) စိတ္ခြဲၿပီး....ဆား
ေလးၿဖဴးကာ ႏွပ္ထားပါတယ္..။

သၾကား(၃) ဇြန္းေပၚကိုေရေႏြးဆူဆူေလာင္းခ်ၿပီး..အရည္ေပ်ာ္ေအာင္ေဖ်ာ္
ပါတယ္..။

ဆားနဲ.ႏွပ္ထားတဲ့ စေတာ္ဘယ္ရီသီးေပၚမွာသၾကားရည္၊ ဒိန္ခ်ဥ္တို.ေရာထည့္ၿပီးႏွံးေအာင္ေမႊကာ...ပလပ္စတစ္ပါးေလးအုပ္ကာ သာမန္ေရခဲေသတၱာအခန္းမွာ နာရီ၀က္ခန္.ထားၿပီးသုံးေဆာင္ပါတယ္..။

ကြ်န္ေတာ္က..ေရခဲ(တတ္ႏိူင္သေလာက္ေရွာင္တတ္သူမို.) ေရခဲေသတၱာထဲ
ေခတၱသိမ္းၿပီးစားတာပါ။ ခ်က္ခ်င္းစားလိုသူမ်ား..ေရခဲနဲ.ၿဖည့္စြက္စားသုံးႏိူင္
ပါတယ္..။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More