Pages - Menu

27 Feb 2014

ပဲခူးပုစြန္ခ်ဥ္သုပ္

ပုစြန္ခ်ဥ္..................၂ ထုပ္
ၾကက္သြန္နီ.............၃ လုံး
ၾကက္သြန္ၿဖဴ ............၆ တက္
ငရုတ္သီးစိမ္း............၆ ေတာင့္
ငရုတ္ေလွာ္မွဳန္. ........၁ ဇြန္း (ထမင္းစားဇြန္း)
ေရွာက္ရြက္( သို.) နံနံပင္...အနည္းငယ္
ပဲဆီသန္..................၄ ဇြန္း(ထမင္းစားဇြန္း)

ၾကက္သြန္နီကိုပါးပါးလွီးၿပီးေရေဆး ၊စစ္ထားပါ။ ေရေဆးတဲ့အခ်ိန္အလြန္အကြ်ံ မနယ္မိပါေစနဲ.( ၿငီးနံ.ရသြားတတ္
ပါသည္ )

ၾကက္သြန္ၿဖဴ ၊ ငရုတ္သီးစိမ္း ၊ ေရွာက္ရြက္ (သို.) နံနံပင္ေတြကိုလည္းပါးပါး
လွီးပါ။

ပုစြန္ခ်ဥ္ေတြကိုခပ္ပါးပါးလွီးကာ..ပါ၀င္ပစၥည္းေတြအားလုံးေရာကာ ဟင္းခတ္
မွဳန္. ၊ ဆားအနည္းငယ္တို.ႏွင့္အရသာသြင္းၿပီး..ခပ္ဖြဖြေလးနယ္ပါ။
ပာင္းခ်က္နည္းမ်ား

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More